Hotel Turquoise Side

Hotelkamers Hotel Turquoiside – welke kamertypes bestaan er?

Het Turquoise Side Resort heeft bijna 500 kamers. Je kunt kiezen uit zes verschillende soorten type kamers. De standaardkamer, de deluxe kamers, de deluxe suite, familie suite kamer en mindervalide kamers. Deze vijf type kamers bevinden zich in het hoofdgebouw. Maar daarnaast heeft het hotel ook nog zo’n 50 villa’s, de lake houses genoemd.

Standaardkamer

Deze kamer is geschikt voor twee a drie personen. Het heeft een tweepersoonsbed en één eenpersoonsbed. De kamer heeft een balkon met zitje.

De kamer is voorzien van airco, televisie, een kluisje (tegen betaling) en een minibar. De badkamers hebben een douche of bad met toilet en föhn.

Deluxe kamer

Deluxe kamer

Deze kamer is geschikt voor twee a drie personen. Het heeft een tweepersoonsbed en één eenpersoonsbed. De kamer heeft een balkon met zitje.

De kamer is voorzien van airco, televisie, een kluisje (gratis) en een minibar (gevuld met water, fris en bier). De badkamers hebben een douche of bad met toilet en föhn. Daarnaast hangt er een badjas en zijn er pantoffels beschikbaar.

Deluxe suite

Deze kamer is geschikt voor twee a vier personen. Het heeft een tweepersoonsbed en twee eenpersoonsbedden. De kamer heeft een balkon met zitje.

De kamer is voorzien van airco, televisie, een kluisje (gratis) en een minibar (gevuld met water, fris en bier). De badkamers hebben een douche of bad met toilet en föhn. Daarnaast krijg je in deze kamer gratis een badjas en pantoffels.

Familie suite

Deze kamer is geschikt voor twee a vier personen. Het heeft een tweepersoonsbed en twee eenpersoons sofabedden. De kamer heeft een balkon met zitje.

De kamer is voorzien van airco, televisie, een kluisje (tegen betaling) en een minibar (gevuld met water en frisdrank). De badkamers hebben een douche of bad met toilet en föhn.

Mindervalide kamer

Deze kamer is geschikt voor twee. Het heeft een tweepersoonsbed en is gelegen op de begane grond van het hotel. De kamer heeft een balkon met zitje. De kamers zijn ingericht voor mindervalide gasten.

De kamer is voorzien van airco, televisie, een kluisje (tegen betaling) en een minibar (gevuld met frisdrank en water). De badkamers hebben een douche of bad met toilet en föhn. Daarnaast hangt er een badjas en zijn er pantoffels beschikbaar.

Lake houses

Deze kamer is geschikt voor twee a vier personen. Het heeft een tweepersoonsbed en twee eenpersoonsbedden. Dit is mede afhankelijk van het type huisje wat je kiest. De kamer heeft een balkon of terras met zitje.

De kamer is voorzien van airco, televisie, een kluisje (gratis) en een minibar (dagelijks bijgevuld). De badkamers hebben een douche of bad met toilet en föhn. Gratis gebruik van badjas en pantoffels. Bij aankomst krijg je champagne en staat er een fruitschaal klaar.

Zoals je kunt lezen heeft het Turquoise Side Resort meer dan genoeg keuze om een hotelkamer uit te kiezen. Ga je voor meer luxe of houd je van iets simpelers? Voor iedereen is er wel iets. Het hotel is zeer rolstoelvriendelijk en daar zijn dus ook acht hotelkamers naar gemaakt.

2 kamer villa

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 891 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen