Hotel Turquoise Side

De reis naar Turquoise Side – bereikbaarheid Turquoise Side

In de zomer kun je dagelijks vliegen richting vakantiebestemming Side. Je vliegt vanuit Nederland vanaf de plaatsen Amsterdam, Eindhoven, Maastricht en Groningen. Je kunt zelfs vanuit Brussel vliegen. De vliegtuigmaatschappijen die deze richting opvliegen zijn Corendon, Tui, Transavia, maar ook met KLM kun je deze kant op. De duur van de vlucht bedraagt ongeveer 3 uur en 45 minuten. Vaak wordt door een reisorganisatie de vlucht in combinatie met het verblijf aangeboden. Je wordt dan vanaf het vliegveld opgewacht door een shuttlebus. Met deze transfer reis je naar je accommodatie. Vanuit Antalya luchthaven doet deze transfer er ongeveer 60 minuten over.

Inchecken doe je vanaf 14.00 uur in hotel Turquoise Side. Het personeel van het hotel heet je van harte welkom en zal je uitleggen hoe het All Inclusive concept werkt. Je krijgt informatie over de verschillende activiteiten die je in en rondom het hotel kunt doen. Mocht je kamer nog niet gereed zijn, dan kun je in de lobby gerust alvast een drankje drinken.

Net als bij de meeste hotels, moet je ook in dit hotel vóór 12.00 uur uitchecken. Wél mag je gebruikmaken van de faciliteiten op de dag van vertrek. Je kunt vragen of je je bagage nog bij de receptie mag laten staan totdat je vertrekt. Dan hoef je niet met je bagage rond te lopen, als je nog wat cultureels wilt doen of nog een strandwandeling wilt maken.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 891 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen