Hotel Turquoise Side

All inclusive faciliteiten Hotel Turquoiside: wat is er inbegrepen?

Gratis onbeperkt eten bij Hotel Turquoiside

Het voordeel van een verblijf in een All Inclusive hotel is dat je niet meer druk hoeft te maken om waar je gaat eten vandaag. Ontbijt, lunch en diner worden voor je verzorgd en je kunt zoveel eten als je wilt. Het buffet is voor je geopend op vaste tijden. Je kunt ontbijten tussen 07.00 en 10.00 uur. Gasten die van uitslapen houden, krijgen nog een uurtje langer en kunnen tot 11.00 uur ontbijten. De lunch begint om 12.30 uur en daarvan kun je profiteren tot 14.00 uur. En dineren gebeurt tussen 19.00 en 21.30 uur. Er is zelfs mogelijkheid tot een laat diner. Dat vindt plaats tussen 21.30 en 24.00 uur. Dit is niet zo uitgebreid als het normale dinerbuffet. Daarnaast kun je gedurende de dag snacks halen of in de barretjes wat drinken. Naast het buffetrestaurant kent het hotel ook nog eens vijf à la carte restaurants, waarbij je eenmaal gedurende je verblijf mag dineren. Anders moet je betalen. Vergeet niet hiervan tevoren te reserveren!

All-inclusive bars bij Hotel Turquoiside Side

De bars zijn op verschillende tijden open, dus als je wilt snacken of andere versnaperingen wilt opzoeken is het goed om op de hoogte te zijn wanneer ze allemaal geopend zijn. Dit zullen ze je ook vertellen bij de receptie van het resort.

Gratis activiteiten & entertainment

Het leuke aan het Turquoise Side Resort is dat het voor jong en oud activiteiten organiseert. Voor de kleintjes is er een miniclub. Het animatieteam verzorgt activiteiten waarbij de kinderen de hele dag zoet kunnen zijn. Dit heeft te maken met knutselen, spelletjes spelen of sportactiviteiten. Ook wordt er in de avond een minidisco georganiseerd. In de drukste zomerperiode is er ook een club voor tieners. Hierbij worden evenementen georganiseerd voor kinderen tussen de 12 en 16 jaar. ’s Avonds zijn er vaak voorstellingen te bekijken in het amfitheater en zorgt het hotel voor livemuziek. Erg leuk om van te genieten tijdens je verblijf!

Strand & zwembad

Naast alle activiteiten heeft het hotel ook nog een groot zwembad. Hier kun je lekker relaxen of baantjes trekken. Alleen al de ligstoelen langs de kant laten je genieten. Speciaal voor de waterliefhebbers is er een aquapark met meerdere glijbanen. Leuk om vanaf te gaan! Het resort kent ook villa’s met eigen zwembad. Als je van wat meer luxe houdt, kun je daarvoor gaan. Tevens heeft het resort een binnenzwembad waar je gebruik van kunt maken. Deze kun je vinden in het spaen wellnesscentrum. Als je het resort afloopt, kom je gelijk op het strand terecht. Daar heeft het hotel zijn eigen stukje privé strand. Erg fijn, want ook hier mag je gebruik maken van de ligbedden en parasols.

Spa & welness

Ben jij volledig aan ontspanning toe? Wacht dan niet te lang, maar ga eens een ochtend of middag naar de sauna in het spaen wellnesscentrum. Je mag hier gratis gebruik maken van de sauna en hamam. Wil jij nog extra ontspannen? Boek dan een lichaamstherapie of een massage. Hiervan zal je helemaal relaxed worden en de drukte van alledag vergeten. Een schoonheidsbehandeling erachteraan maakt het helemaal af!

Het is duidelijk dat het Turquoise Side Resort alles wil doen om jou een plezierig verblijf te laten hebben. Ze hebben veel keus wat betreft eten, maar ook qua activiteiten zitten ze niet stil. Ze willen er echt voor zorgen dat jij een onvergetelijke tijd hebt en proberen dan voor de kleinsten, maar zeker ook voor de volwassenen, te bewerkstelligen.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 891 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen