Hotel Turquoise Side

Tips voor het boeken van je vakantie naar Hotel Turquoiside

Je weet wanneer je vrij hebt van werk en de vakantiekriebels voel je al borrelen. Wie weet heb je na het lezen van deze pagina’s wel helemaal zin gekregen om gelijk een reis te boeken. Turkije is een heerlijk land met een gastvrije omgeving. De zon schijnt er zo’n 300 dagen per jaar, dus kans op slecht weer is er nauwelijks. Naast lekker weer, kun je aan de Turkse Riviera goed zwemmen in de zee of zonnebaden op het parelwitte strand. De meeste hotels bieden All Inclusive aan, waardoor je voor eten de deur niet meer uit hoeft.

Ben jij overtuigd van een vakantie in Turkije? Boek dan snel een verblijf bij het Turquoise Side hotel! Weet wanneer je wilt gaan, met hoeveel mensen je reist en hoe lang je op vakantie wilt zijn. Zodra je het week, dan boek je jouw reis op deze pagina. Houd rekening met de verschillende seizoenen, want niet elk seizoen is gegarandeerd van warm weer en volop zon. Hieronder laten wij een overzicht zien van hoe de verschillende seizoenen in elkaar steken.

Laagseizoen is het goedkoopst

De vakantieperiode begint in april en loopt tot half juni. Dit wordt het laagseizoen genoemd. De prijzen liggen dan lager, maar de temperaturen beginnen langzaamaan aangenaam te worden. Je krijgt al snel met 25 graden of warmer te maken, alleen de zee is nog relatief koud. Deze moet nog opwarmen.

Hoogseizoen

Na het laagseizoen, komt het hoogseizoen. Dit seizoen loopt halverwege juli tot halverwege augustus. In deze maand hebben schoolkinderen ook vakantie, dus vandaar dat dit wordt gezien als drukste seizoen. Naast dat schoolkinderen vakantie hebben, is het ook gelijk de warmste periode van het jaar. Temperaturen schieten omhoog en reiken de 33 graden. Je krijgt zin in zon, zee en strand en Side is daarvoor een perfecte vakantiebestemming!

Middenseizoen

Het midden seizoen is het seizoen dat direct na het hoogseizoen begint. Dit begint half augustus en loopt door tot in oktober. Het weer is nog erg lekker met 26 graden en de zee kun je nog gemakkelijk in. Vanwege het warme zomerweer is het zeewater flink opgewarmd, dus kun je er in deze periode nog goed zwemmen. Daarnaast is de grote vakantie afgelopen, dus zal het ook een stuk minder druk zijn.

Naseizoen

Na deze periode begint in oktober het naseizoen. Iedereen is al op vakantie geweest en de temperaturen beginnen nu ook aanzienlijk te dalen. Oktober is nog wel lekker, maar in november daalt de temperatuur toch wel onder de 20 graden. De drukte is inmiddels wel gezakt, dus wat dat betreft is deze periode ideaal.

In de winter naar Hotel Turquoiside Side

Ook in de winter trekken veel mensen naar Turkije. Je hoeft natuurlijk niet per se vanwege zon, zee en strand te gaan. Turkije heeft nog veel meer te bieden. Ook qua cultuur, geschiedenis en natuur is het een prachtig land om naartoe te gaan. In de wintermaanden is het zeewater eigenlijk te koud om in te zwemmen. Ook sluiten heel wat hotels hun activiteiten op het strand (watersporten, barretjes). De zonuren zijn beperkt, maar ze zijn er wel. Houd ook rekening met eventuele heftige regenval. Toch is deze periode erg fijn als je drukte wilt vermijden en niet per se voor een strandvakantie wilt gaan!

Lees onze website goed door en bekijk de vergelijkingspagina. Staat er een reisorganisatie tussen met de prijs van jouw dromen? Zoek dan niet langer, maar boek je reis naar Turquoise Side Resort!

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 891 (incl. vlucht en transfer)
Booking.com
v.a. € 900 (incl. vlucht en transfer)