Hotel Turquoise Side

Beoordelingen

werkelijk gouden vakantie gehad met stralend weer aan het strand liggen vertoeven. animatie was leuk voor de kleine, vooral te danken aan emre. eten w

Aug 27, 2013 by Aniek
Bezoekdatum: Aug 2013 

werkelijk gouden vakantie gehad met stralend weer aan het strand liggen vertoeven. animatie was leuk voor de kleine, vooral te danken aan emre. eten was goed.


Toen we aankwamen stond er een heerlijk fruitmandje en een volle minibar te wachten in onze kamer. Kamer was heerlijk schoon een erg ruim. Kamer was e

Nov 25, 2012 by Vera
Bezoekdatum: November 2012 

Toen we aankwamen stond er een heerlijk fruitmandje en een volle minibar te wachten in onze kamer. Kamer was heerlijk schoon een erg ruim. Kamer was eigenlijk van alle gemaken voorzien. Ik kan zo 1 2 3 niets bedenken wat we misten. We hadden vanaf ons balkon een prachtig uitzicht over het zwembad voor de deur. Het is ook fijn dat je ziet dat het hotel bewust bezig is met het milieu. Het eten is fantastisch, veel afwisseling en elke dag een ander thema. Er stonden zelfs Nederlands achter de receptie, dat was toch wel fijn, want mijn engels is niet heel sterk. Eigenlijk was al het personeel heel aardig en vriendelijk. Het enige minpuntje van de vakantie was dat de bus van het vliegveld naar het hotel er langer dan een uurtje (zoals in de reisfolder) over deed. Maar voor de rest heel tevreden over de vakantie en we komen hier graag nog eens terug.


In één woord fantastisch. Echt niets op het hotel aan te merken. We hadden zelfs een flatscreen tv op onze kamer! Kamers waren schoon, ruim en erg c

Jul 25, 2012 by Stanly Reeders
Bezoekdatum: 08-07-2012 

In één woord fantastisch. Echt niets op het hotel aan te merken. We hadden zelfs een flatscreen tv op onze kamer! Kamers waren schoon, ruim en erg confortabel, ik heb geslapen zoals ik dat thuis in mijn eigen bed doe. Vanaf onze kamer waren we binnen 30 seconden op het strand. Het strand was erg ruim en er waren voldoende bedjes voor iedereen. Het personeel van het hotel hield ook toezicht om het bekende handoekje leggen bij de ligbedjes. Het personeel heeft uitstekend hun best gedaan om het ons naar ons zin te maken. De animatie team was leuk maar gelukkig niet te opdringerig. Als je behoefte hebt aan entertainment zijn ze er voor je, maar zo niet dan heb je geen last van ze, perfect. Het winkeltje op het resort heeft alleen de echt nodige dingen, als je wat uitgebreidere boodschappen wilt doen dan moet je even naar Side toe. In Side ben je snel met de dolmus (kost 1 euro). Verder is er echt geen reden om het resort af te gaan, je kunt je er heerlijk vermaken.


Voor de derde keer een hele leuke vakantie gehad in Turquoise Side. Dit keer waren ze samen met de kinderen en hun aanhang. Het resort heeft iets heel

Jul 02, 2012 by M. F. R. van Houten
Bezoekdatum: 14-06-2012 

Voor de derde keer een hele leuke vakantie gehad in Turquoise Side. Dit keer waren ze samen met de kinderen en hun aanhang. Het resort heeft iets heel rustgevends over zich dat we nog niet eerder tegen waren gekomen. Je kunt hier echt even lekker weg van het dagelijks leven. Al hoewel het resort niet iets heel bijzonders heeft is het onverklaarbaar fijn. Het personeel speelt in deze een grote rol, het is echt opgeleid om je de tijd van je leven te geven. Zodra je plaats neemt in het restaurant of bij de bar komt er al iemand naar je toe om je te bedienen. En ze zijn allemaal ook zo vriendelijk. Ze vragen hoe het met je gaat en wat je de afgelopen dagen allemaal gedaan hebt. Wij hebben zelf niet veel meegedaan aan de activiteiten met de jongens waren wel lekker aan het sporten en konden zich hiermee goed vermaken. Zelfs onze jongste zoon, die all-inclusive had afgeschreven, moest aan het eind van de vakantie bekenen dat hij het erg naar z'n zin gehad had. We hebben deze vakantie heerlijk weer gehad. Als je een uitstapje maakt naar Antalya, kies dan een wat minder warme dag uit, wat wij hadden maar liefst 36 graden gemeten. Dat was wel iets te warm. Wij hebben in de omgeving twee auto's gehuurd zodat we daarmee onze kinderen de omgeving konden laten zien. Erg leuk om te doen. Wij kijken nu al uit naar de vierde keer Turquoise!


Het hotel is omringt door bossen en het strand. In de directe omgeving niet veel andere hotels en winkels. De villa kamers waren fantastisch, met 2 sl

Jun 23, 2012 by Paagman
Bezoekdatum: Zomer 2012 

Het hotel is omringt door bossen en het strand. In de directe omgeving niet veel andere hotels en winkels. De villa kamers waren fantastisch, met 2 slaapkamers, 2 badkamers en een apart zitkamer. We hadden een terras voor de deur en konden zo naar het privezwembad lopen. De locker in de kamer was gratis en de koekasten met drank werden elke dag bijgevuld. We hadden een aparte ruimte waar we konden ontbijten en lunchen. Er was ook echt gezond eten. Wij volgen een paleo diet en we konden hier daar prima voedsel voor vinden tijdens de uitgebreide buffeten. Ook konden we gratis gebruik maken van de fitness zodat we ook dat schema gewoon op vakantie vol konden houden. Over het algemeen is alles in het hotel uitstekend geregeld. Receptie heeft ook voldoende informatie voor uitstapjes naar de omgeving. De tuin van het hotel is ook goed onderhouden en ziet er netjes uit. Met de villa zit je namelijk midden in de tuin dus het is wel prettig als dat er een beetje verzorgt uitziet. Overdag is het rustig in het hotel en in de avond komen de meeste gasten terug. Ik kan dit hotel van harte aanbevelen.


Hotel Turquoise Side , USA 4.6 5.0 5 5 werkelijk gouden vakantie gehad met stralend weer aan het strand liggen vertoeven. animatie was leuk voor de kleine, vooral te danken aan emre. eten was goed.

Beoordeling toevoegen


Beoordeling toevoegen
* Required Field

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Arke
v.a. € 440 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen